GIVE AWAY: vind et chili så-sæt!

Chilipakke_edit

Der har været ualmindelig stille her på bloggen, og hvad er bedre at vække den fra dvalen end med en GIVE AWAY? Og det oven i købet en spicy en af slagsen. Det er nemlig NU der skal plantes chilifrø, sådan at de kan vokse sig levedygtige og stærke.

Præmien er et komplet forspire sæt, der består af: 6 poser chilifrø, chiligødning, et minidrivhus og kokos briketter til en samlet værdi af 250 kr.

ByBonden her har sat gang i #PlantEnChili – projektet, og dermed har det lille mini-drivhus indtaget pladsen som det første forspireprojekt dette år.

Mon ikke der også bliver chiliplanter til naboerne igen i år?

untitled.png

Du smider et lod i puljen om at vinde chili-sættet ved, at skrive i kommentarfeltet hvem du vil give en chiliplante til når dine planter vokser til. Det skal du gøre senest d.15.2.2016. Husk at angive din mail adresse, sådan at jeg kan få fat i vinderen.

Præmien er venligst sponsoreret af Fausol

13 thoughts on “GIVE AWAY: vind et chili så-sæt!

 1. jeg giver hvert år chili og tomater til hele familien og efterhånden også deres familie og venner. et enkelt plejehjem bliver det også til. Det er en stor glæde hvert år at kunne glæde andre.
  (næsten) forårshilsner
  janez

 2. Yay, det vil jeg gerne prøve! Og jeg vil tage planterne med på job! Vi har kæmpe glasdøre hvor jeg i flere år har truet med at sættte potter med tomater, for som havemenneske kan man jo ikke tåle at se alt det gode lys og varme gå til spilde 😃 5 kolleger =5 slags chili! Og så kan vi holde chili grand-prix ala chili claus til efteråret 🌋💣💥😤🔥

 3. Sikke en dejlig spicy give-away :-). Jeg ville give en chili-plante til min søn på 10 år. Han er bidt af en gal chili, går og “snacker” på den vi har i vinduet, sådan lige fra planten! Er sikker på han ville synes det var sejt at have sin helt egen plante.

 4. på en eller anden måde får jeg altid sået for mange planter. Heldigvis er jeg efterhånden tomat- og chilipusher for hele familien og deres familie. Resten gives til plejehjem eller mit arbejde.
  vh jane z

 5. Til min kære mor Anne. Så kan de gro sig store og flotte i hendes hyggelig kolonihave 😀 og mon ikk der også er nok til at jeg kan tag med til mit job , så børnene også kan få glæde af en plante 😄

 6. Wow det lyder spændende med et chilisæt 🙂
  Hvis jeg vinder vil jeg, når planterne har vokset sig store og flotte, give en af planterne til min storesøster. Hun har flere gange spurgt om jeg ikke vil give hende fif til at lave thaimad – så derfor er planten oplagt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s